Sorin Grindeanu: Marcel Ciolacu ar trebui să fie propunerea de premier a PSD

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a declarat vineri că propunerea de premier din partea social-democraților ar trebui să fie Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă miniștrii cu care va merge PSD în guvernare ar trebui să fie cei din prima linie a partidului, Grindeanu a răspuns afirmativ.

Totodată, întrebat dacă își dorește o funcție în guvern, el a spus că a fost în diverse funcții și că „cel mai important decât unde e Grindeanu, unde e Ciolacu, unde e Firea, unde e Cîțu” e „să se găsească soluțiile potrivite pentru români”.

„Primul lucru pe care l-am cerut ieri a fost execuția bugetară, pentru a ști resursele pe care ne bazăm și pe baza lor să venim cu propunerile urgente. Nu s-a pronunțat ieri niciun nume”, a spus el.

Întrebat pentru cine este un compromis mai mare această guvernare, pentru PSD sau pentru PNL, Grindeanu a răspuns că „la un moment dat se ajunge într-un punct în care e nevoie de un compromis”.

„Dacă clasa politică nu realizează că suntem într-un moment grav și că românii așteaptă soluții înseamnă că ar trebui să plecăm cu toții acasă. De aceea ne-am întâlnit și azi ca să venim cu primele soluții și primele propuneri”, a afirmat Grindeanu.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, vineri, în cadrul unui eveniment dedicat IMM-urilor, că singura soluție politică este realizarea unei alianțe cu Partidul Național Liberal. Liderul PSD spune că își asumă acest proiect și că a fost depășit momentul în care „am făcut socotelile de sondaje, de procente, de poziționări”.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI