Eric Adams, noul primar al New York-ului, va încasa salariul în bitcoin

Primarul ales al New York-ului, democratul Eric Adams, a declarat joi că va încasa primele trei salarii în moneda bitcoin.

”În New York evoluăm întotdeauna în stil mare aşa că îmi voi încasa primele trei salarii în bitcoin atunci când voi deveni primar. NYC va deveni centrul industriei criptomonedelor şi al altor industrii inovatoare, care se dezvoltă rapid. Staţi să vedeţi!”, a scris Adams pe Twitter.

Adams va deveni în ianuarie al doilea primar de culoare al celui mai popular oraş din Statele Unite, după ce l-a învins pe republicanul Curtis Sliwa, fondatorul patrulei de siguranţă civilă Guardian Angels, în alegerile de marţi.

”Arată că bitcoin atrage un interes larg şi că îl puteţi include acum şi pe primarul din New York. Dar, până la urmă, Eric Adams nu este o persoană foarte influentă pentru a atrage oamenii care nu vor să se alăture criptoversului”, a spus Edward Moya, analist senior la firma FX broker Oanda.

Tweet-ul primarului ales democrat a fost un răspuns către primarul din Miami, Francis Suarez, care a scris într-un mesaj propriu pe Twitter că îşi va lua salariul în bitcoin.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI