Marcel Ciolacu, despre respingerea moțiunii împotriva ministrulului Energiei: Nu a primit un cec în alb de la PSD

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că ministrul Energiei nu a primit un cec în alb de la social-democrații care miercuri au contribuit la respingerea moțiunii care l-a vizat pe demnitar. Nu căutăm vinovați, căutăm soluții la criza din energie, a spus șeful PSD.

Marcel Ciolacu a anunțat că Guvernul va propune foarte repede o soluție pentru criza din energie.

„Am avut azi o discuție cu prim-ministrul, până la ședința de guvern cred că Guvernul va veni cu o abordare… Important că pe lunile februarie avem ceva eficient, avem o garanție”, a declarat președintele PSD la România TV, potrivit Mediafax.

Miercuri, membrii coaliției de guvernare au vorbit patru ore despre măsurile care vor vor fi luate după ce expiră plafonările și compensațiile acordate de Guvern.

„Pachetul gândit de noi a fost prezentat prim-ministrului, s-a lucrat în grup, s-a lucrat patru ore pe soluțiile noastre și pe soluțiile venite de la Ministerul Energiei”, a explicat Marcel Ciolacu

Liderul PSD a mai declarat că ministrul Energiei, Virgil Popescu, nu a primit un cec în alb prin respingerea moțiunii care l-a vizat.
„Azi ministrul Energiei nu a primit un cec în alb, PSD nu a putut să fie parte la ipocrizia USR, niciun ministru nu are un cec în alb… urgența nu este să căutăm vinovați”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Soluțiile ar putea să apară în următoarele șapte zile.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI