Șerpi, urși și sacali, în apropierea gospodăriilor oamenilor! VIDEO

Este teroare în mai multe județe din țară. În Vâlcea, mai multe străzi și gopodării au fost invadate de urși, iar o familie s-a trezit cu un șarpe în locuință. Totodată, în Gorj, oamenii sunt avertizați că șacalii au împanzit pădurile din apropierea caselor. 

De mai multe zile, localnicii din județul Vâlcea au primit mesajele Ro-Alert în care li s-a semnalat prezența mai multor urși. Oamenii sunt revoltați și spun că se tem pentru siguranța lor. Specialiștii avertizează localnicii să nu se apropie de sălbăticiuni și să sune de urgență la 112 dacă văd un exemplar.

Trei urși, împușcați de autoritățile harghitate, marți noaptea. Explicația primarului din Miercurea Ciuc: Pur și simplu nu am avut altă opțiune

Tot în Vâlcea, o familie s-a trezit cu un șarpe de peste un metru lungime în casă, chiar în baie. Oamenii au sunat de urgență la 112, iar un echipaj s-a prezentat la fața locului pentru a îndepărta reptila. Ulterior, exemplarul a fost eliberat în mediul natural.

În același timp, în Gorj, oamenii au fost avertizați că șacalii au împânzit pădurile din zonă, iar gospodăriile acestora sunt în pericol. Mai mult, culegătorii de ciuperci pot da nas în nas cu animalele sălbatice. Specialiștii sfătuiesc oamenii să fie atenți atunci când merg în pădure.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI