Vlad Voiculescu, noi acuzații grave în Dosarul vaccinurilor: Nu era luată nicio decizie fără președinte

Vlad Voiculescu face acuzații grave în dosarul vaccinurilor. Fostul ministru al Sănătății a declarat în exclusivitate la Realitatea Plus că nicio decizie legată de vaccinarea împotriva COVID-19 nu a fost luată de fostul premier Florin Cîțu fără aprobarea președintelui Klaus Iohannis. 

„Nu știu pentru cine este o surpriză că domnul Cîțu nu ieșea niciodată din cuvântul domnului președinte și că deciziile pe timpul pandemiei, toate deciziile importante, vă amintiți, când se deschid școlile, când se închid, când se ia o măsură sau alta, când se cumpără vaccinuri, ce vaccinuri se cumpără, când se vaccinează, când nu se vaccinează, toate lucrurile acestea erau fie anunțate în premieră de președinte, fie confirmate de președinte.

Nu era luată nicio decizie semnificativă pe vaccinare sau de multe ori de la MAI fără consultarea președintelui, respectiv a consilierului său pe sănătate”, a declarat, sâmbătă, fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu într-o intervenție telefonică la Realitatea PLUS. 

Citește și Exclusiv: Vaccinurile anti-Covid, cumpărate deși NU se cunoștea eficiența lor! Memorandumurile semnate de Cîțu – DOCUMENTE BOMBĂ

Vezi și Dosarul vaccinurilor. Au început audierile în tunul de un miliard de euro! Florin Cîțu: „Mi-am respectat atribuțiile de prim-ministru”

 
 

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI