Bărbatul din Argeș care și-a ucis 5 membri ai familiei a fost arestat preventiv

Tribunalul Argeş l-a arestat preventiv pe bărbatul cu probleme psihice din localitatea Bascov, suspectat că a ucis cinci membri ai familiei sale, printre care şi un copil de 5 ani. 

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. (…) Dispune arestarea preventiva a inculpatului (…) pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 10.08.2022 şi până la data de 08.09.2022, inclusiv”, se arată în încheierea de şedinţă postată pe portalul instanţelor de judecată din Argeş. 

Conform aceleiaşi surse, decizia poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare. 

Inculpatul fusese anterior reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. 

„În cursul nopţii de 09/10 august, în urma desfăşurării cercetării la faţa locului, audierii mai multor martori, precum şi a persoanei bănuite de săvârşirea faptei cercetate (violenţă în familie în varianta omor calificat, împrejurările reţinute fiind: cu premeditare, asupra a două sau mai multor persoane, prin cruzimi), persoană care a dobândit succesiv calitatea de suspect, apoi inculpat în cauză, s-a dispus de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş reţinerea preventivă a acesteia pentru durata de 24 de ore”, se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. 

Cinci membri ai aceleiaşi familii, inclusiv un copil, au fost uciși de un bărbat cu probleme psihice, a anunţat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş. Suspectul a recunoscut că și-a ucis părinții, sora, fratele și nepoata de 5 ani. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI