Ciolacu, înainte de moțiune: Cîțu se pregătește să mai facă o mare mârșăvie. Îl somez public să renunțe!

Marcel Ciolacu îi transmite un nou mesaj lui Florin Cîțu, înainte de moțiunea de cenzură. Liderul PSD acuză că premierul vrea să dea bani din Fondul de Rezervă exclusiv localităților cu primari PSD și îi cere președintelui Klaus Iohannis să intervină și să oprească „o asemenea ticăloșie”.

Marcel Ciolacu susține că, prin această mișcare, Florin Cîțu încearcă să-și salveze funcția de premier și atrage atenția că nu doar localitățile cu primari PSD au nevoie de fonduri.

„Pe ultimii metri ai unei guvernări dezastruoase, Cîțu se pregătește să mai facă o mare mârșavie: să dea iar bani din Fondul de Rezervă al Guvernului exclusiv unor localități cu primari PNL! Este o decizie proastă și disperată, luată în speranța deșartă că se poate agăta de o guvernare iluzorie. Îi dau o veste proastă lui Cîțu: nu mai poate schimba nimic, va pleca marți de la Palatul Victoria!

De aceea, îl somez public să renunțe! În acest nou val brutal al pandemiei, situațiile de urgență nu pot fi rezolvate doar pe baza carnetului de membru PNL. Există comunități conduse de primari PSD, USR sau PMP care au nevoie la fel de mari de fonduri pentru salvarea unor vieți”, scrie liderul PSD, vineri, pe Facebook.

În acest context, el cere președintelui Klaus Iohannis să intervină „rapid”, „pentru a opri o asemenea ticăloșie”: „Altfel, se va trezi cu aleșii PSD din țară, la un concert/festival/cenaclu sau ce ne va permite legea, în aer liber, la porțile Palatului Cotroceni”.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI