Florin Cîțu: Îl ignor pe Ludovic Orban în această perioadă

Îl ignor pe Ludovic Orban în această perioadă, declarațiile lui nu mai înseamnă nimic pentru mine, a declarat președintele PNL Florin Cîțu joi, la TVR 1, comentând seria de declarații a fostului lider al partidului de după congresul formațiunii politice.

„Cred că este supărat, am înțeles, cred că o să îi treacă, sunt sigur, și va reveni la sentimente mai bune, pentru că Partidul Național Liberal ar trebui să fie mai important decât interesul personal”, a spus Cîțu.

Premierul a precizat că în următoarea perioadă va fi luată în partid și o decizie legată de demisia lui Orban din funcția de președinte all Camerei Deputaților.

„Îi voi lăsa plăcerea că conducă ședința de marți”, când va fi dezbătută moțiunea de cenzură depusă de PSD. „Este important pentru toți liberalii să îl vadă marți acolo, cum prezidează o moțiune pe care și-a dorit-o foarte mult, împotriva propriului partid”, a adăugat Cîțu.

Florin Cîțu e un pion care poate fi sacrificat oricând și refolosit în alte scopuri”, a declarat joi Ludovic Orban, care apreciază că premierul nu va demisiona pentru că „ține foarte tare la funcție”. Întrebat dacă președintele Iohannis va schimba acest „pion”, fostul președinte PNL afirmă că este convins de acest lucru.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI