Marcel Ciolacu: PNL face congres cu 5.000 de oameni. Guvernul Cîțu siluiește cum vrea legea în interes politic

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a criticat PNL deoarece organizează congres, cu prezența fizică a 5.000 de delegați, în plin val al patrulea al pandemiei de coronavirus, când numărul infectărilor a sărit de 7.000 pe zi.

Ciolacu a reproșat Guvernului Cîțu că impune restricții tot mai severe românilor, deși liberalii înșiși ignoră legea.

Marcel Ciolacu, despre congresul PNL în pandemie

„Congresul PNL cu 5.000 de oameni într-o singură sală, deși infectările au explodat – este un afront uriaș la adresa românilor.

Guvernul Cîțu siluiește cum vrea legea în interes politic, dar le cere românilor să accepte restricții tot mai severe. Este o dublă măsură flagrantă care va avea ca efect și mai puțină încredere în guvernanți”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Liderul social-democraților a notat apoi că PSD a organizat congresul anul trecut și că a depus „eforturi uriașe” să respecte prevederile legale: a redus numărul de delegați și a folosit mai multe spații interioare și exterioare. Nu au fost mai mult de 20 de persoane într-o sală.

„Acum, PNL face orice să fie deasupra legii. 5.000 de liberali ignoră normele sanitare, cu riscul de a răspândi virusul în toată țara.

În România revine carantina, magazinele se închid din nou la ora 18.00 sau 20.00, iar Cîțu, Orban, Gorghiu și Rareș Bogdan au un singur gând: cum să numere voturile. Restul țării a reînceput să numere zilnic morții de COVID 19”, a mai scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI