Președintele PNL Cluj, Daniel Buda, are trei nume din partid pentru președinție: Rareș Bogdan, Florin Cîțu și Emil Boc

Președintele PNL Cluj, Daniel Buda, susține că nimeni nu poate fi exclus pentru competiția din 2024 de la alegerile prezidențiale. El a avansat cel puțin trei nume.

„Sondajele ne vor arăta, până la urmă, cine va fi cea mai bună soluție pentru alegerile prezidențiale. Nimeni nu poate fi exclus, Florin Cîțu, Rareș Bogdan sau chiar Emil Boc, deși a declarat că nu intenționează să candideze. Indiferent de cine discutăm, de ei sau de orice alt membru de partid, această candidatură este subsumată unui act de guvernare eficient. Pentru noi, principala preocupare, în acest moment, este legată de guvernare”, a declarat Daniel Buda pentru ZIUA DE CLUJ.

Întrebat dacă Emil Boc sau președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, ar putea obține funcții de conducere în PNL după congresul din 25 septembrie, Buda nu a exclus această posibilitate. Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, spune că analizează dacă are vreo șansă să câștige șefia PNL.

„Evident că atât Alin Tișe, cât și orice altă persoană din PNL Cluj își poate găsi un loc în conducerea partidului. Dacă va dori să candideze (Alin Tișe – n.red.), în mod cert organizația Cluj își poate revendica cu succes o poziție la vârful partidului la acest congres. El va face evaluările necesare și va decide. Legat de Emil Boc, dacă îl vedem în conducerea partidului, să știți că sunt oameni în lumea asta politică care n-au nevoie de funcții pentru a fi o voce puternică și autoritară. Din ce știu, a spus foarte clar că nu vizează nicio funcție la nivel național. Totuși, domnia sa nu are nevoie de o funcție pentru a fi o voce ascultată”, a concluzionat Daniel Buda.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI