Marte intră în Balanță, în perioada 27 august – 12 octombrie. 4 zodii, afectate de „planeta acțiunii” – La ce să se aștepte

Marte, planeta acțiunii, se va muta în semnul Balanței în perioada 27 august-12 octombrie.

Marte în Balanță este o combinație fascinantă și ne amintește că nu toate bătăliile sunt câștigate cu forța bruta, unele dintre ele necesitând strategie și grație, potrivit Astrosens.ro.

Atunci când Marte traversează Balanța, lupta noastră este pentru armonie și echitate.

Această energie ne poate ajuta să vedem ambele părți ale unei situații și să găsim un mijloc de a rezolva conflictele cu tact și respect reciproc.

Dacă în trecut te-ai confruntat cu situații tensionate, precum un partaj, un proces sau o afacere dificilă, acest tranzit îți oferă instrumentele pentru a negocia într-un mod care să avantajeze pe toată lumea.

Cu Marte în Balanță, relațiile sunt adesea pe primul plan. Poate fi momentul să te confrunți cu relațiile care nu mai funcționează și să te întrebi de ce. Balanța ne reamintește că partenerul nostru este adesea o reflectare a noastră, un ecou al propriilor noastre dorințe, temeri și aspirații. Confruntarea cu această realitate poate fi o ocazie de a crește și de a învăța despre tine însuți.

Pe 5 octombrie, când Marte formează o conjuncție cu Nodul Sud, s-ar putea să simțim un impuls puternic de a reacționa la vechi răni sau conflicte nerezolvate. Aceasta este o oportunitate de a învăța din trecut și de a lăsa în urmă ceea ce nu ne servește. Iar pe 8 octombrie, când Marte formează un careu cu Pluto, este esențial să ne amintim să folosim puterea noastră în mod responsabil. Acest aspect ne poate aduce la suprafață sentimente intense, provocându-ne să alegem între dominare și colaborare.

Pentru cei cu semnele cardinale în astrograma (Berbec, Balanță, Rac și Capricorn), aceste energii pot fi în mod special provocatoare. Totuși, indiferent de provocările care apar, acest tranzit este un amintire că în cele din urmă, cea mai mare putere vine din capacitatea noastră de a alege cum să răspundem. Furia, când este canalizată în mod adecvat, poate fi un catalizator pentru schimbare și transformare.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI