Alertă alimentară în România. Produs cu substanţe nocive, retras din magazine

ANSVSA anunță că produsul „dmBio rondele de orez cu zmeură 8luni+ ECO 35g”, comercializat de retailerul DM în mai multe magazine din ţară, a fost retras de la vânzare pentru că au fost depistate substanțe nocive în componența acestuia, potrivit DC News.

„Stimați clienți, dm‐drogerie markt recheamă preventiv articolul ” dmBio rondele de orez cu zmeură 8luni+ ECO  35g”. Articolul a fost retras de la vânzare. Sunt afectate doar articolele cu data limită de consum. 

(MHD) 04.06.2024, lotul „NL 157. Aceste informații pot fi găsite cu ușurință pe partea din spate a ambalajului. 

Motivul retragerii

Motivul  retragerii:  nu  se  poate  exclude  faptul  că  articolele  individuale  cu  data  limită  de  consum menționată mai sus pot avea un conținut ridicat de aflatoxine. Aceste substanțe pot fi dăunătoare pentru sănătate dacă sunt consumate pentru o perioadă lungă de timp. Aflatoxinele sunt produse metabolice, care provin din diverse ciuperci de mucegai. 

Vă  rugăm  să  nu  consumați  produsul  cu  data  limită  de  consum  menționată  mai  sus  și  să  îl  returnați nedeschis sau deja deschis în magazinele dm. Prețul de achiziție va fi, bineînțeles rambursat, chiar și fără prezentarea bonului fiscal. Puteți returna produsul pana in data de 15.09.2023.

Calitatea și siguranța produselor noastre reprezintă cea mai mare prioritate a noastră. Regretăm incidentul și ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate”, se arată într-un cumunicat al ANVSA.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI