România, în topul țărilor cu cei mai frumoși oameni din lume. Pe ce loc ne situăm

Un studiu recent, realizat de o companie britanică, a arătat că România se numără printre țările cu cei mai frumoși oameni din lume. 

Experții de la compania britanică Pour Moi au realizat o analiză a celor mai frumoși oameni de pe glob, având în vedere postările și comentariile de pe site-ul Reddit. 

Astfel, în urma studiului, din cele 50 de țări analizate, s-a descoperit faptul că India ocupă primul loc în topul celor mai frumoase naționalități, cu 2.628 postări și păreri favorabile pe rețeaua Reddit. 

În acest clasament, India este urmată de S.U.A., Suedia, Japonia, Canada, Brazilia, Franța, Italia, Ucraina și Danemarca. 

De asemenea, Spania s-a situat pe locul 14, iar Marea Britanie a ocupat locul 12. 

Potrivit studiului, România ocupă locul 26 în topul celor mai frumoși oameni de pe glob, depășind țări precum Venezuela (locul 31), Portugalia (locul 35), Ungaria (locul 38) sau Cuba (locul 46). 

În total, Europa are 25 de țări în Top 50 al țărilor cu cei mai frumoși oameni de pe planetă, fiind urmată de Asia, cu opt țări. 

Referitor la cele mai frumoase femei de pe glob, India s-a situat, din nou, pe primul loc, fiind urmată de Japonia, Suedia, Polonia, Italia, Brazilia, Ucraina, Franța, Israel și Statele Unite. 

Totodată, topul celor mai frumoși bărbați de pe planetă este condus de Marea Britanie, care este urmată de India, Italia, Statele Unite, Suedia, Japonia, Franța, Irlanda, Belgia și Brazilia. 

Specialiștii de la Pour Moi au dezvăluit numele celor mai frumoși bărbați din Marea Britanie, fiind vorba despre Harry Styles, Idris Elba și Tom Hardy, potrivit adevarul.ro. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI