Andrew Tate, după ce s-a spus că ar avea o boală incurabilă: „Voi supraviețui încă 5000 de ani”

Andrew Tate a reacționat printr-o postare pe Twitter după ce s-a speculat că aceasta ar suferi de o boală incurabilă. „Voi supraviețui încă 5000 de ani”, a transmis luptătorul. 

După ce medicii lui Andrew Tate, atât în România, cât și în Dubai, ar fi menţionat în documentele medicale că bărbatul ar avea o leziune pe plămânul drept superior, descrisă ca o „afecțiune gravă de sănătate”, acesta a reacționat printr-o postare pe contul său de Twitter. 

”Nu am cancer. Plămânii mei au exact zero daune cauzate de fumat. De fapt, am o capacitate pulmonară de 8L și semnele vitale ale unui sportiv olimpic. Nu am decât o cicatrice pe plămân de la o luptă veche. Adevărații războinici sunt marcați atât în interior, cât și în exterior”, a scris Andrew Tate pe Twitter, cu toate că medicul său a explicat că leziunea ar putea fi un semn al unei tumori carcinoide, respectiv un tip rar de cancer cu creștere lentă. 

De asemenea, bărbatul a continuat să clarifice situaţia şi în comentarii. Andrew Tate a spus că va supravieţui cel puţin încă 5000 de ani. 

„Ca unul dintre cei mai influenți bărbați de pe fața planetei, este important pentru binele umanității să trăiesc cât mai mult posibil. La nivelul actual de putere, estimez că voi supraviețui cel puțin încă 5000 de ani.Având în vedere acest lucru, îmi iau foarte în serios îngrijirea medicală”, a precizat luptătorul. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI