Marcel Ciolacu (PSD), după discuția cu ministrul de interne de la Chișinău: „Stabilitatea și securitatea Republicii Moldova reprezintă pentru România o prioritate de grad zero!”

Stabilitatea și securitatea Republicii Moldova reprezintă pentru România o prioritate de grad zero, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu, după discuția de luni cu ministrul de interne de la Chișinău, Ana Revenco. 

Liderul PSD s-a întâlnit luni cu ministrul de interne al Republicii Moldova. 

Marcel Ciolacu: Lucrările de pe canalul Bâstroe trebuie să înceteze acum! România a ajutat la greu Ucraina, dar nu va permite distrugerea Deltei Dunării. Minciunile și manipulările să înceteze! 

„Stabilitatea și securitatea Republicii Moldova reprezintă pentru România o prioritate de grad zero! Acesta este mesajul pe care i l-am transmis astăzi ministrului moldovean al Afacerilor Interne, Ana Revenco.”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook. 

„Am dat asigurări că Republica Moldova va avea mereu în România un partener necondiționat care îi oferă sprijin concret în efortul de aderare la Uniunea Europeană, inclusiv pe dosarele ce țin de domeniul Afacerilor Interne”, a adăugat social-democratul. 

România, a spus el, susține necesitatea creării unui Grup de Sprijin pentru Republica Moldova. 

„Mai mult, România susține necesitatea creării unui Grup de Sprijin pentru Republica Moldova, care să reunească experți din serviciile Comisiei Europene. Și punem la dispoziția Guvernului de la Chișinău expertiza pe care o avem în negocierile de integrare în familia statelor europene”, a mai afirmat Marcel Ciolacu. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI