Grupul PPF donează peste 200.000 de euro pentru victimele cutremurelor din Turcia

Grupul ceh PPF donează peste 200.000 de euro pentru ajutorarea victimelor cutremurelor devastatoare din Turcia. De asemenea, un complex industrial deținut de PPF în Adana, oraș lovit de seisme, va oferi adăpost celor care și-au pierdut casele. 

”Grupul PPF anunță că Fundația PPF va dona Turciei 5 milioane CZK (peste 200.000 de euro- n.red) pentru a ajuta victimele cutremurului devastator. Banii vor fi donați filialei turcești a Semilunii Roșii”, a transmis miercuri grupul ceh. 

În plus, complexul industrial din Adana, la care este acționar și grupul ceh, va oferi adăpost tuturor angajaților și familiilor lor, care au rămas fără case în urma cutremurelor. 

”PPF și companiile sale sunt întotdeauna gata să ajute comunitățile din țările în care își desfășoară activitatea. PPF este un important investitor ceh în Turcia. Grupul deține acțiuni la TEMSA, un producător tradițional de autobuze cu sediul în Adana, oraș lovit de cutremur. Complexul fabricii TEMSA, neafectat de cutremure, a oferit adăpost și ajutor angajaților și familiilor acestora care și-au pierdut casele”, a mai transmis PPF. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI