Casa unui bărbat din Buzău, loc de pelerinaj pentru credincioși, după ce două icoane au început „să plângă cu lacrimi de mir”

Casa unui bărbat din Buzău a fost luată cu asalt de mai mulți credincioși, după ce au auzit că o icoană a Sfintei Parascheva a început să plângă cu lacrimi de mir. 

Două icoane care au început să plângă cu lacrimi de mir au făcut din casa unui buzoian loc de pelerinaj 

După câteva zile de la cele întâmplate, o altă icoană din casa bărbatului ce o reprezintă pe Maica Domnului ar fi început să formeze picături de mir. Vestea s-a răspândit repede pe Internet, iar casa buzoianului a devenit loc de pelerinaj pentru numeroși credincioși. 

Prima minune s-ar fi întâmplat joia trecută, 2 februarie, chiar în ziua în care credincioșii sărbătoreau Întâmpinarea Domnului, potrivit martorilor care susțin că au asistat la un adevărat miracol. 

„Sunt foarte mulți oameni care au văzut minunea în doar câteva zile și nu este o glumă ci ceva care depășește imaginația și orice explicație. Broboanele care se preling pe icoane sunt uleioase și au miros de mir. Este un fenomen ciudat pentru toți cei care l-au văzut”, a spus Mihai N., unul dintre bărbații care a avut ocazia să vadă icoanele. 

Bărbatul din satul Dâmbroca ar fi fost vindecat de o boală incurabilă, în urmă cu 5 ani, deși verdictul medicilor nu era unul favorabil pentru acesta, potrivit stiridebuzau.ro. 

„Mulți vin din curiozitate însă alții care suferă de diverse afecțiuni speră să se vindece cu acest mir colectat de la icoane. Cert este că oamenii în casa cărora se întâmplă minunea abia mai fac față vizitatorilor care devin pe zi ce trece mai mulți”, spune Luminița, o femeie din satul Dâmbroca. 

Momentan nu există vreo reacție oficială la cele petrecute în casa bărbatului. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI