Marcel Ciolacu promite că nu vor fi taxe noi: „Bugetul este bun pentru condițiile actuale”

„Nu vor fi taxe noi, asta e o certitudine”, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu. El apreciază că bugetul pentru 2023 este unul „bun pentru condițiile actuale”.

Liderii PSD, PNL și UDMR s-au reunit pentru a discuta proiectul de buget pentru anul viitor.

„Nu vor fi taxe noi, asta e o certitudine! Veniturile excepționale… Sunt în continuare adeptul unei impozitări, repet, pe o perioadă eeterminată pentru veniturile excepționale. Și mi se pare corect și de bunsimț. Din ce am văzut bugetul aseară împreună cu prim-ministrul avem un buget bun pentru condițiile actuale și asumându-ne că nu va fi introdusă absolut nicio taxă. Ar fi o greșeală majoră către toți oamenii de afaceri și toate investițiile”, spune Marcel Ciolacu, la evenimentul „Forumul Capitalului Românesc”.

El afirmă că susține în continuare actuala coaliție de guvernare.

„Indiferent de cât s-ar discuta, eu susțin această coaliție. Indiferent de ce dispute ar fi între noi, din punctul meu de vedere, în acest moment, pentru o stabilitate politică în contextul foarte complicat, cu războiul la ușă, nu cred că clasa politică, măcar de data aceasta, nu trebuie să îpingă Românie într-o nouă aventură. Avem obligația să facem tot ce ține de noi să încercăm să ne ridicăm cât de cât la așteptările românilor”, încheie liderul PSD.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI