SURSE. Rareș Bogdan ar putea candida pentru Primăria Capitalei

Rareș Bogdan ar putea candida pentru Primăria Capitalei. Potrivit unor surse din interiorul PNL, europarlamentarul este preferat printre liberali să intre în cursă la alegerile locale.

Nu este singurul din PNL care își dorește să conducă Bucureștiul. Și primarul de la sectorul 6, Ciprian Ciucu, ar vrea să candideze pe același post. 

Rareș Bogdan, în acest moment europarlamentar, ar putea candida la Primăria Generală a Capitalei, din partea PNL. Numai că pentru acest lucru, trebuie schimbat de la PNL București actualul primar al sectorului 6, Ciprian Ciucu, despre care se spune că și-ar dori, de asemenea, să candideze la primăria generală.

Surse liberale spun că, pentru a asigura accesul lui Rareș Bogdan la candidatură, noul președinte al PNL București ar putea fi un alt europarlamentar, Dan Motreanu. Situația este din ce în ce mai complicată, deoarece Nicușor Dan, actualul Primar General, intenționează să candideze pentru un nou mandat.

Cert este că, în direct, la Realitatea Plus, în emisiunea „Legile Puterii”, europarlamentarul liberal a declarat că PNL nu mai este deloc mulțumit de activitatea actualului edil șef al Capitalei, Nicușor Dan. 

Rareș Bogdan: „Nu suntem deloc mulțumiți de Nicușor Dan”

Europarlamentarul PNL a declarat, în emisiunea „Legile Puterii”, că nu este mulțumit deloc de activitatea primarului general și că încrederea de care s-a bucurat acesta în rândul liberalilor „s-a terminat”.

Liberalul a adăugat că nu îşi doreşte să candideze la postul de primar al Capitalei, dau că liberalii au soluţii.
 
”Sigur că vom căuta soluţii, PNL are soluţii şi oameni foarte buni. Să ne înţelegem foarte clar, eu nu mi-am dorit să candidez şi nu voi candida, dar asta nu înseamnă că nu voi fi extrem dă critic cu cei care nu-şi fac treaba. Pentru că trăiesc aici, copiii mei, voi trăiesc aici, familia mea trăieşte aici, pentru că văd potenţialul acestui oraş aşa cum văd potenţialul acestei ţări”, a mai spus Rareş Bogdan.

Rareș Bogdan, în acest moment europarlamentar, ar putea candida la Primăria Generală a Capitalei, din partea PNL. Numai că pentru acest lucru, trebuie schimbat de la PNL București actualul primar al sectorului 6, Ciprian Ciucu, despre care se spune că și-ar dori, de asemenea, să candideze la primăria generală. Surse liberale spun că, pentru a asigura accesul lui Rareș Bogdan la candidatură, noul președinte al PNL București ar putea fi un alt europarlamentar, Dan Motreanu. Situația este din ce în ce mai complicată, deoarece Nicușor Dan, actualul Primar General, intenționează să candideze pentru un nou mandat.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI