Bărbat transportat cu elicopterul SMURD la spital, după ce a căzut de la trei metri înălțime

Un bărbat de 43 de ani a fost transportat, sâmbătă, cu elicopterul SMURD, la Unitatea de Primiri Urgenţe din Bistriţa, după ce a căzut de pe o scară, de la înălţimea de aproximativ trei metri, în timp ce lucra în gospodărie. Victima a fost găsită inconştientă, Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

”Astăzi, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Năsăud au intervenit la un eveniment semnalat în localitatea Feldru, unde un bărbat a fost găsit inconştient. Din primele date, un bărbat de 43 de ani, din localitate, în timp ce desfăşura activităţi gospodăreşti la domiciliul său, ar fi căzut de pe o scară de la înălţimea de aproximativ 3 metri, suferind mai multe leziuni”, a arătat, sâmbătă, Poliţia Judeţeană Bistriţa-Năsăud.

Potrivit ISU, acolo au intervenit un echipaj de prim ajutor şi echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, fiind solicitat ulterior şi elicopterul SMURD de Baza Aeriană Jibou, care l-a preluat pe bărbat, inconştient, cu politraumatisme. Victima a fost transportată la UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii medicale de specialitate.

Poliţiştii continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă, urmând să fie stabilite cauzele şi modalitatea producerii evenimentului.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI