Incredibil! O tânără a cerut ordin de protecție împotriva propriilor părinți. Care este motivul

Cerere inedită a unei tinere din Țara Oașului care și-a dorit cu orice preț să obțină ordin de protecție împotriva propriilor părinți, pentru a-și putea trăi povestea de dragoste.   

Fata studia în Franța și locuia acolo împreună cu familia, însă a renunțat la tot și a venit în țară pentru că s-a îndrăgostit. 

Pentru a scăpa de reproșurile părinților a apelat la magistrați. Deși întreaga poveste are un iz mai romanțat, tânăra de 20 de ani nu a primit soluția pe care și-a dorit-o din partea magistraților. 

Cererea i-a fost imediat respinsă pe motiv că nu sunt probe care să dovedească că părinții i-ar pune viața în pericol sau că o amenință, conform ȘtirilorProtv.ro. 

Drept urmare, ordinul de protecție pe care l-a cerut cu insistență i-a fost refuzat. 

Întreaga poveste a început după ce adolescenta s-a îndrăgostit de un bărbat din localitatea Negrești-Oaș, județul Satu Mare și a renunțat la studiile din Franța. 

Părinții, însă, nu au fost de acord cu ideea și chiar dacă aceasta a plecat în țară, familia a continuat să insiste să revină la universitate. 

Pentru a scăpa de gura părinților, fata s-a gândit că un ordin de protecție i-ar fi de ajutor. I-a acuzat pe aceștia de violență verbală și psihologică, însă nu a avut succes. 

Amândoi au fost audiați de la distanță și au precizat doar că și-ar dori ca fiica lor să îți finalizeze studiile și să își păstreze locul de muncă din străinătate. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI