Geantă cu 7.600 de lei, pierdută în parc. Gestul făcut de o femeie în momentul în care a văzut despre ce sumă de bani este vorba

O femeie dintr-o comună din Iași a pierdut geanta în care se aflau 7.600 de lei, sumă pe care urma să-i dea la o nuntă în calitate de naşă, geanta fiind găsită de o altă femeie care a sesizat imediat Poliţia.

Poliţiştii ieşeni susţin că o echipă de patrulare aflată pe raza comunei ieşene Trifeşti a fost sesizată de o femeie care a găsit o geantă cu bunuri şi bani, pe drumul din localitate.

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat-o pe proprietara poşetei, fiind vorba de o femeie de 32 de ani, care a pierdut geanta chiar în ziua în care era naşă de cununie. Poliţiştii i-au restituit geanta cu bunuri şi cei aproximativ 7.600 de lei.

„O felicităm pe femeia care a predat geanta colegilor noştri, pentru gestul său şi apreciem spiritul civic de care a dat dovadă, reprezentând un exemplu demn de urmat pentru ceilalţi”, au precizat reprezentanţii Poliţiei judeţului Iaşi.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMELE ȘTIRI