Primăria Capitalei face angajări. Nicușor Dan : „Căutăm specialişti din mai multe domenii”

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță că se fac angajări la instituţia pe care o conduce. Sunt scoase la concurs peste 20 de job-uri în patru dintre departamente. 

„Căutăm specialişti din mai multe domenii care să se alăture echipelor noastre din 4 departamente care gestionează domenii importante ale administraţiei publice locale”, a scrie Nicuşor Dan pe Facebook. 

Conform sursei citate, Direcţia de Mediu de la Primăria București organizează un concurs pentru ocuparea a 8 posturi de execuţie vacante în cadrul a 4 servicii: Serviciului Monitorizarea Calităţii Mediului, Serviciului Ecologie Urbană, Serviciului Avize şi Acorduri, Serviciului Monitorizare Spaţii Verzi. 

Proba scrisă a concursului va avea loc în 23 august 2022, iar interviul va fi susţinut într-un termen de maximum 5 zile de la data primei probe. Dosarele de înscriere pot fi depuse până la data de 3 august 2022. 

De asemenea, Direcţia Juridic organizează concurs pentru ocuparea a 4 posturi publice de execuţie vacante în cadrul a 3 servicii: Serviciului Evidenţă, Analiză, Soluţionare şi Gestiune Notificări Legea nr. 10/2021, Biroul Analiză şi Soluţionare Petiţii Legile Proprietăţii, Serviciul Legislaţie. 

Primarul Capitalei informează că proba scrisă a concursului se va desfăşura în data de 25 august 2022. Interviul va fi susţinut într-un termen de maximum 5 zile de la data primei probe. 

Dosarele de înscriere pot fi depuse până la data de 3 august 2022. 

În plus, și Direcţia Relaţia cu ONG, Sindicate şi Patronate Organizează concurs pentru ocuparea a 5 posturi publice de execuţie. 

Proba scrisă a concursului va fi organizată în 24 august 2022, iar interviul va fi susţinut într-un termen de cel mult cinci zile de la data primei probe. 

Dosarele de înscriere pot fi depuse până la data de 3 august 2022. 

Și Direcţia Patrimoniu Organizează organizează un concurs pentru ocuparea a 4 posturi vacante de execuţie în cadrul a 3 servicii: Serviciul Evidenţă Patrimoniu, Serviciul Cadastru, Biroul Exproprieri. 

Dosarele pot fi depuse până pe data de 1 august 2022, concursul va avea loc pe data de 11.08.2022, interviul va fi susţinut într-un termen de maximum 5 zile de la data primei probe. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI