Accident grav în Dolj. Doi oameni au murit și alți patru au fost răniți, după ce o autoutilitară s-a izbit de un camion oprit

Două persoane au decedat, iar alte patru au ajuns la spital cu diferite leziuni, în urma unui accident produs marţi dimineaţă pe DN 56, în zona localităţii Basarabi, din judeţul Dolj.

”În această dimineaţă, ora 05,41 poliţiştii Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 56, în localitatea Basarabi, sensul de mers către Calafat, a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit faptul că un bărbat de 42 de ani, cetăţean bulgar, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 56, în localitatea Basarabi, în care se mai aflau alte 5 persoane, toţi cetăţeni bulgari, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autocamion staţionat”, precizează IPJ Dolj.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto şi un alt bărbat au decedat, iar alte patru persoane, printre care un minor de 4 ani, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.

Potrivit IPJ, a doua persoană decedată încă nu a putut fi identificată.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Circulaţia rutieră s-a desfăşurat pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei. Traficul vehiculelor de mare tonaj este oprit.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI