Primar din Argeș reținut pentru că și-ar fi folosit funcția pentru a obținute favoruri sexuale

Primarul comunei Călinești, județul Argeș, Mihai Georgescu, a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de folosire abuzivă a funcției în scop sexual, anunță IPJ Argeș.

„A fost pus în executare mandatul de aducere și s-a dispus măsura reținerii suspectului pentru 24 de ore urmând a fi prezentat Parchetului cu propuneri legale. A fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Argeș”, anunță polițiștii argeșeni.

Edilul comunei Călineşti este acuzat că i-a promis un post în instituţia pe care o conduce, unei tinere de 21 de ani, în schimbul unor favoruri sexuale. Iar probele în acest caz sunt chiar înregistrările audio în care primarul îi descrie fetei fişa postului.

Edilul comunei Călineşti, Mihai Georgescu, a fost înregistrat în timp ce îi oferea unei tinere o funcție în Administrația Locală, în schimbul unor favoruri sexuale.

Victima, o tânără cu 32 de ani mai mică decât el.

Povestea, spune surse din anchetă, ar fi început în urmă cu câteva luni.

Fata s-a plâns anchetatorilor că primarul i-a promis că o angajează. Tânăra în vârstă de 21 de ani este acum agent de pază. Numai că, tot ea a povestit că  prin „am nevoie de tine”, edilul i-ar fi cerut favoruri sexuale.

„Te pot angaja pe cabinetul meu, îţi dau 35 de milioane (n.r.3.500 lei)

„Îţi dau liber cât vrei tu, îţi faci viaţa cum vrei, dar când am şi eu nevoie de tine şi vreau să fiu cu tine o oră – două, o zi, să fii la dispoziţia mea”, conform Antena 3.

Pus în faţa faptelor, edilul Mihai Georgescu negă totul: „Sunt un familist convins!”

„Vocea mea este. A fost o convorbire mai lungă, au extras din context. Ceea ce au vrut, să speculeze.  O să îi chem în judecată pe toţi. Nu am niciun fel de legătură, nici cu această tânără, nici cu alte tinere. Sunt un familist convins, sunt un om apreciat de comunitate, probabil că lucrurile bune pe care le fac zi de zi în comunitatrea mea îi înnebuneşte pe unii”, a spus primarul Mihai Georgescu, în exclusivitate.

În plus şi localnicii sar în apărarea edilului. Nu de aceeaşi părere sunt colegii de partid ai primarului. 

În zilele următoare, primarul va merge la Parchet să le explice procurorilor cum au stat lucrurile.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI