Alexander Zverev a fost operat la gleznă. Cum se simte tenismenul

Alexander Zverev a fost operat de ligamente rupte la glezna dreaptă după accidentarea dureroasă din semifinalele Roland-Garros. Numărul trei mondial german s-a accidentat în meciul cu Rafael Nadal de săptămâna trecută, urlând de durere înainte de a se retrage de pe teren.

Tânărul de 25 de ani nu a spus când se va întoarce pe teren, dar este de aşteptat să rateze Wimbledon, care începe pe 27 iunie. US Open începe apoi pe 29 august.

„Toţi avem propria noastră călătorie în viaţă. Aceasta face parte din mine”, le-a scris Zverev celor 1,8 milioane de urmăritori pe Instagram, marţi seara, alături de o fotografie de pe un pat de spital.

„Săptămâna viitoare voi atinge un record în carieră de numărul doi mondial, dar în această dimineaţă a trebuit să mă operez. După o examinare suplimentară în Germania, am primit confirmarea că cele trei ligamente laterale ale gleznei mele drepte au fost rupte. Pentru a reveni la competiţie cât mai repede posibil, pentru a asigura vindecarea corespunzătoare a tuturor ligamentelor şi pentru a-mi recăpăta stabilitatea totală a gleznei mele, operaţia a fost cea mai bună alegere. Reabilitarea mea începe acum şi voi face totul pentru a reveni mai puternic ca niciodată!”,”, a explicat el.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI