MAI, mesaj după accidentul din Iași: Atenția trebuie să fie la drum! Înțelegeți o dată pentru totdeauna!

Ministerul Afacerilor Interne a transmis, marți, un mesaj dur la adresa șoferilor, după ce șapte oameni au murit într-un accident care a avut loc în județul Iași.

„Din primele date, un autocamion intră pe contrasens, acroșează o ambulanță, apoi intră în coliziune frontală cu o autoutilitară. Rezultatul: 7 persoane decedate și alte trei rănite. STOP! Este mult prea mult…DEMULT ESTE MULT PREA MULT”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook, de MAI.

În doar câteva secunde, șapte persoane și-au pierdut viața, astăzi, într-un accident rutier care a avut loc în județul Iași.

 „Vă rugăm insistent! CONDUCEȚI PREVENTIV! Asigurați-vă temeinic atunci când intrați în depășire! Atenția trebuie să fie la drum, nu la telefonul mobil! Nu circulați peste viteza legală admisă, nu conduceți sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe interzise! Nu uitați că nu sunteți singurii participanți la trafic, iar șoselele nu vă aparțin! Teribilismul vostru poate face ca această imagine să fie ultima amintire a familiei despre voi! ÎNȚELEGEȚI O DATĂ PENTRU TOTDEAUNA!”, conchide MAI.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI