Cîțu, despre un guvern cu PSD: Vreau să aud vocea partidului

Va renunța PNL la funcția de premier în negocierile cu PSD? Florin Cîțu spune că nu și, mai mult, insistă că partidul are o decizie pe care „n-a întors-o” până în acest ca președintele PNL să fie si propunerea pe prim-ministru.

PNL va face propria propunere de premier. În acest moment PNL are o decizie pe care n-a întors-o încă: presedintele partidului e propunerea pe prim ministru. Desemnarea o face președintele României, una e propunerea partidului, după aceea vom vedea”, a spus declarat, luni dimineață, Florin Cîțu.

Liberalii se vor întâlni luni seară pentru a decide cu cine fac guvernul, cu USR sau PSD. Florin Cîțu a declarat că decizia nu o ia el, ci direcția va fi stabilită după discuțiile cu liderii de filiale.

„Vom avea o discuție, nu știu dacă va fi și vot. Nu iau o decizie singur, vreau să aud ce vrea partidul, sunt președinții de filială care au muncit mult. Hai să vedem ce vrea partidul”, a precizat el.

Cîțu a evitat să spună ce propunere va face el, insistând că îl interesează „reformele”.

Întrebat dacă PNL vrea să păstreze Ministerul Finanțelor, el a spus că ministerul conduse de liberali „a făcut minuni” în ultimii doi ani.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI