Ciolacu, înainte de şedinţa conducerii PSD: Eu nu cunosc alte negocieri politice decât pe ponderi parlamentare, pe rezultatele alegerilor generale

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, luni, înainte de şedinţa Consiliului Naţional, că negocierile cu cei de la PNL se vor face conform ponderii politice, de la alegerile generale şi că nu a existat nicio discuţie privind funcţiile.

Liderul PSD a afirmat că, duminică, i-au cerut ministrului Finanţelor o listă cu parametri pe care ar dori să îi cunoască, în contextul măsurilor ce vor fi impuse prin programul de guvernare.

 ”Nu am luat în discuţie nicio funcţie, încă suntem în marja programului de guvernare, să vedem dacă colegii mei decid să facem aceste negocieri sau nu”, a spus Ciolacu.

El a precizat că nu a avut o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis. Liderul PSd a arătat că negocierile cu PNL se vor face conform ponderilor parlamentare.

 ”Eu nu am auzit alte negocieri decât pe ponderi. Eu nu cunosc alte negocieri politice decât pe ponderi, pe rezultatele alegerilor generale, nu pe sondajele de opinie”, a afirmat el.

Întrebat ce funcţie îşi doreşte Marcel Ciolacu, el a spus că are cea mai bună funcţie, preşedintele Partidului Social Democrat.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI