Marcel Ciolacu: Discut în continuare cu Nicolae Ciucă. Întindem prea mult răbdarea românilor

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi dimineață, în ceea ce privește negocierile pentru formarea unui guvern, că „deja întindem prea mult răbdarea românilor”. Acesta a spus că discută în continuare cu premierul desemnat Nicolae Ciucă și că ia în calcul „tot ce este serios pentru deblocarea acestei crize”.

„În ceea ce priveşte criza politică, eu fac un apel la toţi liderii politici cu reprezentare parlamentară că deja întindem prea mult răbdarea românilor şi este cazul ca clasa politică să ia o decizie. Întotdeauna cea mai proastă decizie e când nu iei nicio decizie. Momentan, am discuţii în continuare cu domnul prim ministru desemnat. (…) Aşteptăm să deblocăm această criză”, a spus Ciolacu, la sediul central al PSD.

El a amintit că prima propunere a PSD a fost să se facă un guvern de tehnocraţi, de specialişti, până la alegerile generale anticipate.

Ciolacu a menţionat că un guvern de tehnocraţi cu Nicolae Ciucă premier „este o posibilitate şi nu trebuie exclusă”.

Întrebat cât de serios ia în calcul participarea la guvernare, Ciolacu a spus că ia în calcul „tot ce este serios pentru deblocarea acestei crize” și nu condiționează nimic.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI