Ciolacu: Sărăcie, frig şi foame, programul de guvernare al oricărui premier pus de Iohannis

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că adevăratul program al oricărui premier pus de preşedintele Klaus Iohannis înseamnă „sărăcie, frig şi foame”, precizând că în timp ce sunt căutate „majorităţi iluzorii”, social-democraţii vor construi, săptămâna viitoare, „o majoritate concretă”.

„Sărăcie, Frig şi Foame – acesta este adevăratul program de guvernare al oricărui premier pus de Iohannis, indiferent că-l cheamă Cioloş sau Cîţu! După doi ani de administrat ţara, Dreapta şi-a epuizat orice resursă de credibilitate şi competenţă. România are azi cea mai scumpă piaţă spot a energiei din Europa, iar gazul pentru iarnă este de 5 ori mai scump. Inflaţia a explodat, preţul alimentelor a crescut în multe cazuri şi cu 40%, iar antreprenorii primesc zilnic şocuri legate de viitor. Românii tremură de frig în case, bolnavii tremură de spaimă în spitale, copiii trec săptămânal cu sutele de mii către o şcoală online formală şi fără resurse reale de funcţionare”, afirmă Ciolacu, marţi, într-o postare pe Facebook.

El susţine că PSD va construi, săptămâna viitoare, „o majoritate concretă” în Parlament.

„Iar în vreme ce ei caută majorităţi iluzorii de guvernare, PSD va construi săptămâna viitoare o majoritate concretă pentru a trece prin Parlament plafonarea preţurilor la energie şi gaze! Aceasta este adevărata prioritate pentru binele populaţiei! Este răspunsul nostru concret la iresponsabilitatea lor fără margini”, mai scrie Ciolacu.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI