Cum intenționează Marcel Ciolacu să o provoace pe Clotilde Armand să demisioneze: Justiția nu își face datoria

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, acuză lipsa de reacție a Justiției în cazul „fraudei” la alegerile din Sectorul 1. Social-democratul spune că PSD va semna un acord cu mai multe partide care au participat la scurtin pentru a face un referendum de demitere a primarului Clotilde Armand.

 „Săptămâna aceasta semnăm cu toţii un acord politic, să ne unim forţele pentru a strânge… Justiţia nu-şi face datoria şi nici măcar nu-i cheamă la audieri pe membrii familiei, pe angajaţii care mergeau prin clădirea Biroului Electoral de sector şi pe Clotilde Armand, că doar nu are nicio imunitate”, a declarat Marcel Ciolacu, la o emisiune TV.

Despre vizita lui Clotilde Armand la Direcția Generală Anticorupție (DGA), Ciolacu a spus: „Nu au reținut-o? Am crezut că s-a dus să se predea la DGA, fraudarea alegerilor e o faptă penală. Am văzut un grup infracțional organizat care a furat voturi”.

 „O să strângem semnături pentru referendumul pentru demiterea primarului. Am solicitat autorizare de amplasare de corturi”, a continuat liderul PSD.

Acesta a mai spus că nu a primit răspuns din partea PMP, iar acest lucru l-a „mirat”, dat fiind că „domnul Tomac spunea că a fost furat, că îi mai trebuiau 2.000 de voturi ca mai apoi să intre în Parlament”.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI