Blogul lui Donald Trump, închis definitiv

Fostul președinte american Donald Trump rămâne fără încă o modalitate de comunicare cu suporterii săi, după ce a fost deja interzis de pe platformele de socializare Twitter și Facebook. Vorbim despre web site-ul denumit „De la biroul lui Donald Trump”, lansat luna trecută pentru a comunica cu susținătorii, care a fost închis. Site-ul permite acum utilizatorilor doar să-și trimită adresele de e-mail și numerele de telefon pentru a se înscrie pentru actualizări de la fostul președinte.

Membrii din staff-ul lui Trump au confirmat, pentru The Hill, că blogul nu va ma fi activ, numindu-l „auxiliar eforturilor mai largi pe care le avem și la care lucrăm”.

Nu este clar pe ce alte căi ar urma Trump să comunice cu susținătorii săi.

Vă reamintim că platformele de socializare Twitter și Facebook l-au interzis pe Donald Trump în urma asaltului Capitoliului, invocând afirmațiile sale neacceptate de fraudă electorală pe scară largă la alegerile prezidențiale din 2020.

În plus de asta, fostul președinte american s-a ales la începutul acestui an și cu blocarea canalului de Youtube, pentru o perioadă de 7 zile. „Având în vedere preocupările legat de violență, vom dezactiva, de asemenea, comentariile de pe canalul președintelui Trump, așa cum am făcut în cazul altor canale unde există îngrijorări legat de securitate în secțiunea de comentarii”, se arata într-un mesaj transmis de You Tube pe data de 13 ianuarie.

În urma acestei deciziii, nu a mai putut fi încărcat conținut pe canalul fostului președinte al SUA și nici nu au mai putut fi făcute transmisiuni live.

Potrivit regulilor YouTube, două abateri ale unui canal duc la o suspendare a acestuia pentru două săptămâni, iar după trei abateri blocarea contului este permanentă.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI