Klaus Iohannis: Egalitatea deplină între femei și bărbați constituie bazele societăților democratice

Președintele Klaus Iohannis a transmis joi un nou mesaj de susținere a egalității între femei și bărbați. Șeful statului a subliniat, în cadrul Summitului virtual HeforShe, că aceasta reprezintă o premisă pentru o societate orientată spre viitor şi coeziune.

”Egalitatea între femei şi bărbaţi reprezintă o premisă pentru o societate orientată spre viitor şi coeziune, un pas important pentru construirea unei lumi fără discriminare. Mai mult, egalitatea deplină, participarea şi conducerea în toate domeniile a femeilor constituie bazele şi valorile societăţilor democratice”, a spus Iohannis, potrivit mesajului postat pe Twitter.

Președintele României a subliniat că țara noastră contribuie la mişcarea HeForShe cu o viziune integrată de promovare a egalităţii de şanse şi de tratament între femei şi bărbaţi.

”România rămâne pe deplin angajată să împărtăşească lecţiile învăţate şi speră că soluţiile dovedite de HeForShe vor constitui un exemplu de urmat şi pentru alţii”, a mai spus Șeful statului, potrivit Agerpres.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI