Gloria Buzău a revenit după ce a fost condusă la pauză și a câștigat meciul cu HC Zalău

SCM Gloria Buzău a învins astăzi după amiază pe HC Zalău, reușind să revină în repriza a doua după ce au fost conduse la pauză. Cu această victorie, echipa din Buzău a rămas pe locul 4, cu 44 de puncte. Echipa din Buzău s-a impus cu 25-23 (10-12) în meciul cu echipa lui Gheorghe Tadici. 

Echipa din Buzău a început bine și în minutul 8 conducea cu 4-2. Zalăul a revenit și în mai puțin de 4 minute a marcat de 4 ori trecând la conducere, scor 4-6. avansul de două goluri l-au mai avut în minutul 19, 9-7, şi în minutul 22, 10-8. Şi la pauză, HC Zalău a intrat cu două goluri, 12 – 10, dar în partea secundă, echipa lui Tadici nu a mai fost la fel de exactă.

Mai motivată, Gloria Buzău a trecut rapid la conducere şi după 45 de minute conducea cu 5 goluri, scor 17 – 22. A fost o diferenţă de 5 goluri şi în minutul 50, scor 19 – 24, iar soarta partidei era în mare decisă. Cea mai mare diferenţă s-a consemnat în minutul 52, când tabela arăta 19 – 25. HC Zalău a ieşit cu fruntea sus de pe teren, reușind să înscrie de patru ori fără ca Buzăul să mai puncteze până la finalul meciului.

Pentru SCM Gloria Buzău au marcat: Janjusevic -8 goluri, Rotaru -5, Livrinikj-4, Simion -3, Subțirică -3, Iuganu -1 și Petrovic -1.

Etapa viitoare, sâmbătă, 22 mai, de la ora 11.00, buzoiencele vor întâlni pe Rapid București, o echipă care luptă și ea pentru un loc în cupele europene să justifice achizițiile pe care le-au făcut pentru sezonul viitor.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI