Reacția de supărare a lui Leo Grozavu după succesul în fața Craiovei: “Sunt niște inepții fără seamă”

Sepsi a reușit să învingă și Craiova după ce în urmă cu trei etape o bătuse și pe FCSB, anunță Realitatea Sportivă. Covăsnenii s-au impus cu 2-0, după reușitele lui Mitrea, din minutul 45 și Petrila din minutul 90+4. 

Următorul adversar al ardelenilor este liderul campionatului, CFR Cluj. Pe campioni, covăsnenii nu i-au bătut niciodată de la promovarea în Liga 1. Și au fost 12 meciuri de atunci.

“Noi ne dorim de fiecare dată să câștigăm. Speculațiile care se fac mi se par niște inepții fără seamă. Vorbim prea puțin despre fotbal. Suntem în 2021, cine credeți că și-ar mai permite să facă asemenea minuni? Eu nu pot să cred așa ceva, dar mă opresc aici, nu mai vreau să mai vorbesc”, a fost comentariul lui Leo Grozavu, după meciul de aseară.

Tehnicianul de 53 de ani nu a fost deloc deranjat că jucătorii săi au trebuit să se prezinte la contolul antidoping după ultimul fluier al jocului de la Sfântu Gheorghe.

Un control antidoping mi se pare un lucru care ar trebui să fie normalitate. Nu ne deranjează, din contră, ne arată că suntem bine, suntem frumoşi, veseli. Felicitările le merită în primul rând băieţii, au fost din nou fantastici astăzi.

S-au dăruit, au alergat, au depus eforturi şi când faci efort eşti răsplătit. Era clar că pentru adversari era un meci important. Sunt jucători cu calitate, dar nu au avut cea mai bună zi astăzi”, a mai adăugat antrenorul

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI