Ludovic Orban: Obiectivul nostru este ca Bucureştiul să aibă buget

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, şi-a exprimat miercuri seară convingerea că se va ajunge la o înţelegere politică în ceea ce priveşte bugetul Capitalei, PNL fiind deschis spre dialog în acest sens.

„Discuţia trebuie să fie despre buget şi nu trebuie să fie o discuţie care să vizeze alte lucruri. Obiectivul nostru este ca Bucureştiul să aibă buget. Sunt convins că vom ajunge la o înţelegere. Nu pot să vă dau acum un termen, dar deschiderea la dialog există din partea PNL (…). Prin discutarea ideilor se va continua dialogul şi se va ajunge la o formă care să fie sprijinită şi de PNL şi de USR”, a afirmat Orban după şedinţa coaliţiei de guvernare.

„Sunt convins că se vor găsi soluţii, aţi văzut că la Sectorul 1, deşi era o dispută iniţială, prin dialog şi discuţii asupra viziunii fiecărei formaţiuni s-a ajuns la o înţelegere”, a susţinut Orban.

Întrebat dacă PNL este de acord ca Horia Tomescu, viceprimarul susţinut de USR PLUS, să primească drept de semnătură pentru cele 19 spitale, Orban a afirmat că nu cunoaşte detaliile, dar „primarul are ultimul drept de semnătură, nu poate fi o delegare”. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI