Vremea 21 iunie. Caniculă și discomfort termic

Astăzi, valul de caldură va persista, dar va mai diminua ușor în intensitate. În sud și în centru va fi caniculă și disconfort termic accentuat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 26 şi 37 de grade. Cu totul izolat, dupa-amiaza, în zona de munte, vor fi posibile averse slabe. Vântul va avea uşoare intensificãri în sud-vest şi în sud.

În București, valul de caldura va persista, dar va diminua uşor în intensitate. Vremea va fi canicularã în orele amiezii. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 34…35 de grade.

La munte, vremea se va menţine deosebit de calda. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupa-amiaza în Carpaţii Occidentali şi în vestul Carpaţilor Meridionali, unde izolat vor fi posibile averse slabe.

La mare, vremea se va racori şi va deveni normala termic. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în prima parte a zilei. Temperaturile maxime vor fi între 24 şi 26 de grade, iar temperatura apei marii va avea valori cuprinse între 22 şi 24 de grade. 

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI