Prognoza meteo 5 mai. Vremea se schimbă de la o oră la alta

Vremea se schimbă de la o oră la alta, meteorologii anunță că astăzi temperaturile vor fi în creștere față de ziua de ieri. În unele zone din țară vor fi și 26 de grade Celsius. 

Astfel, în partea de nord și nord-vest vor fi temperaturi normale pentru această perioadă, iar spre seară vor din nou averse, și descărcări electrice în jumătatea de vest a țări, a declarat la Realitatea Plus meteorologul ANM Meda Andrei.

Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 26 de grade, mai scăzute pe litoral și în deltă unde vor fi cuprinse între 16 și 19 grade.

În București, vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin seara și noaptea, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade.

La munte, vremea va fi ușor instabilă. Cerul va avea înnorări temporare și, mai ales după-amiaza și seara, local vor fi averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat se pot acumula cantități de apă de peste 15 l/mp și vor fi condiții de grindină. Valorile termice nu vor avea variații semnificative față de ziua precedentă.

La mare, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări trecătoare mai ales ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 18 grade, iar cele minime între 9 și 12 grade. Temperatura apei mării va avea valori de 14…15 grade. 

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI