Cum se circulă, la această oră, în țară? Nu sunt drumuri blocate din cauza vremii

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră, nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită ca urmare a condițiilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier.

La nivel național, cât și pe arterele rutiere principale, se circulă în general pe un carosabil uscat, vizibilitatea este bună, iar valorile de trafic sunt normale.

În contextul protestelor transportatorilor/fermierilor, traficul rutier este îngreunat pe DN 2 pe sensul de ieșire din țară prin Vama Siret, județul Suceava, unde circulația se desfășoară dirijat.

Pe DN 2 în localitatea Afumați, județul Ilfov, prima bandă a sensului către București este ocupată de autovehiculele staționate, circulația desfășurându-se pe banda a doua, fără probleme majore de fluență.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să se intereseze cu privire la restricțiile de trafic, să evite zonele cu manifestații, alegând rute alternative, și să respecte indicațiile polițiștilor care desfășoară activități în teren de fluidizare a circulației!

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI