Vladimir Putin a transmis prin intermediari ca ar fi deschis la o încetare a focului

În ciuda a 669 de zile de conflicte violente, există acum un semn de speranță în ceea ce privește sfârșitul Războiului din Ucraina. Președintele rus, Vladimir Putin, a anunțat că este dispus să oprească acțiunile militare în această zonă de conflict, dar cu o condiție crucială.

Pe fondul a 669 de zile de conflict devastator în Ucraina, se conturează o potențială schimbare a direcției acestui război. În urma unei contraofensive eșuate a Ucrainei, președintele rus, Vladimir Putin, pare să simtă o oarecare încredere. Într-un discurs adresat generalilor săi, Putin a declarat că obiectivele de război ale Rusiei rămân neschimbate și că această situație complicată în care se află Ucraina nu face decât să-i confirme acest lucru. 

Jurnaliștii americani spun că Vladimir Putin a transmis un mesaj prin intermediari. Acesta ar fi deschis la o încetare a focului care îngheață luptele de-a lungul liniilor actuale, departe de ambițiile sale de a domina Ucraina, spun doi foști oficiali ruși de rang înalt apropiați de Kremlin și oficiali americani și internaționali care au primit mesajul de la trimișii lui Putin.

Update 7:25 – Soldații ucraineni au împărtășit versiunile a patru cântece populare de Crăciun, adaptate pentru a reflecta realitatea războiului și pentru a sublinia importanța sprijinului lumii pentru Ucraina. Este pentru prima dată când ucrainenii sărbătoresc Crăciunul pe 25 decembrie.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI