Cum a fost păcălită o femeie să cumpere acţiuni de pe Facebook. Suma uriașă pe care a pierdut-o din naivitate

Unei femei din municipiul Baia Mare i-a fost sustrasă din cont suma de peste 32.000 de lei după ce a încercat să cumpere acţiuni printr-o firmă de investiţii care se promova pe Facebook.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au fost sesizaţi de către o femeie de 59 de ani din municipiu cu privire la faptul că la data de 2 noiembrie, în urma vizualizării unui anunţ pe o platformă de socializare, care prezenta o reclamă pentru investiţii la o companie, a intrat pe un link, unde a completat un formular pentru a putea cumpăra acţiuni. 

La scurt timp, a fost contactată de un reprezentant al aşa-zisei companii, a intrat pe un alt link, unde a completat datele cardului personal de la bancă (…) În urma consultării extrasului de cont, persoana vătămată a observat faptul că din contul său a dispărut suma de 32.110 de lei, a precizat reprezentantul IPJ Maramureş.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi accesul ilegal la un sistem informatic.  

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI