Traficul pe Podul Prieteniei a fost reluat pe o singură arteră

Traficul pe Podul Prieteniei, Giurgiu-Ruse, Bulgaria, prin PTF Giurgiu a fost reluat pentru autoturisme, pe o singură arteră, acestea vor circula alternativ pe ambele sensuri.

Un autotren din Turcia, încărcat cu piese auto, a lovit parapetul podului în noaptea de marţi spre miercuri şi a blocat traficul pe pod.

Şoferul a pierdut controlul asupra ansamblului rutier, lovind parapeţii podului, ceea ce a dus la blocarea traficului pe ambele sensuri.

„Începând cu ora 10: 00, traficul pe Podul Prieteniei din PTF Giurgiu a fost reluat pentru autoturisme, pe o singură arteră. Vehiculele de mici dimensiuni vor circula alternativ, din ambele sensuri: pe cel de intrare, apoi pe ieşire din România. Traficul se desfăşoară, în continuare cu greutate şi recomandăm persoanelor care intenţionează, în perioada imediat următoare, să ajungă în Bulgaria să evite PTF Giurgiu şi să tranziteze frontiera prin celelalte puncte de frontieră deschise în regim internaţional cu ţara vecină, respectiv PTF Vama Veche, PTF Ostrov, PTF Negru Vodă, PTF Lipniţa şi PTF Dobromir în judeţul Constanţa, PTF Călaraşi în judeţul Călăraşi, PTF Turnu Măgurele şi PTF Zimnicea, în judeţul Teleorman şi PTF Calafat şi PTF Bechet în judeţul Dolj. ”, se arată într-un comunicat de presă emis de ITPF Giurgiu.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI