Dan Diaconescu scapă de controlul judiciar în dosarul de sex cu minore. Decizia nu este definitivă

Dan Diaconescu scapă de controlul judiciar. Realizatorul TV, acuzat de act sexual cu un minor, poate fi judecat în stare de libertate. Decizia nu este definitivă, potrivit Realitatea Plus. 

Solutia pe scurt:

În baza art. 207 alin. (2) C.proc.pen, rap. la art. 207 alin. (5) C.proc.pen. şi art. 242 alin. (1) C.proc.pen., revocă măsura preventivă a controlului judiciar, dispusă prin nr. 235 din data de 13.04.2023 pronunţată de Tribunalul Constanţa în dosarul penal nr. 9546/212/2023, faţă de inculpatul DCD, (…). Măsura privind pe inculpat se comunică instituţiilor prev. la art. 215 alin. (5) din C.proc.pen. În baza art. 275 alin. (3) C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare pentru inculpat ?i pentru procuror.

Pronunţată în camera de consiliu, azi, 08.08.2023.

Dan Diaconescu a fost trimis în judecată, miercuri, 2 august, pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor şi folosire a prostituţiei infantile în formă continuată.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a anunţat că procurorii l-au trimis în judecată pe Dan Diaconescu, cercetat sub control judiciar, pentru săvârşirea în stare de recidivă postexecutorie a infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată (2 acte materiale), a infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată (2 acte materiale), a infracţiunii de folosire a prostituţiei infantile în formă continuată (2 acte materiale) şi a infracţiunii de folosire a prostituţiei infantile în formă continuată (2 acte materiale).

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI