Mașină de Poliție, distrusă cu ciocanul de un tânăr care trecea pe stradă, în Caraș-Severin: „Nu suport Poliția!”

Un bărbat din Caraș Severin a făcut praf o autospecială de Poliție cu un ciocan. Atacatorul a devastat mașina pe motiv că nu suportă oamenii legii.

Atac de o violență incredibilă asupra unei autospeciale de Poliție care aparține postului din Măureni, județul Caraș Severin. Atacatorul le-a declarat agenților că nu suportă poliția și că va mai comite astfel de fapte.

Ceea ce s-a întâmplat în Caraș Severin este incredibil. Un cetățean care trecea pe drum a pus mâna pe un ciocan și a făcut praf autospeciala Poliției.

Nu este vorba doar de un geam spart, mașina este efectiv tocata, fiecare bucățică este avariată, începând de la parbriz, până la lunetă.

În noaptea de 22 spre 23 aprilie, ora 01.20, polițiști de la Poliția Orașului Bocșa au fost sesizați despre faptul că un bărbat distruge cu un ciocan o autospecială de poliție parcată în fața Postului de Poliție Măureni.

Polițiștii deplasați de urgență la fața locului l-au identificat pe cel în cauză, un bărbat de 23 de ani, din Măureni.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj. Față de bărbatul de 23 de ani, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI