O pacientă acuză o clinică privată din Craiova că a suferit arsuri grave în timpul unui RMN. Femeia a fost operată de urgență

O femeie acuză o clinică privată din Craiova că a suferit arsuri în timpul unui RMN, iar rana a fost atât de gravă încât a fost nevoie să fie operată de urgență. 

Femeia în vârstă de 52 de ani, care acuza dureri la mâna dreaptă, a mers la clinica privată din Craiova pentru un examen RMN. 

În timpul examinării, femeia a început să simtă arsuri în zona umărului, însă procedura nu a fost oprită imediat, ci după câteva minute. 

În momentul în care a fost scoasă din aparat, personalul medical a constatat că femeia avea o arsură de gradul trei pe umărul drept. 

Ulterior, aceasta a ajuns la Spitalul de Urgență din Craiova, unde a fost imediat supusă unei intervenții chirurgicale. 

Femeia a obținut și un certificat medico-legal, din care rezultă că are nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale. 

Acum, femeia și-a angajat un avocat și este hotărâtă să dea în judecată clinica privată din Craiova, pentru că, spune ea, în urma investigațiilor pe care le-a făcut, a aflat că și alți pacienți au trecut prin același coșmar. 

La rândul lor, reprezentații clinicii private spun că au declanșat o anchetă. 

Potrivit acestora, arsurile care apar în timpul investigațiilor RMN sunt extrem de grave și sunt cauzate de faptul că pacienții nu apasă la timp butonul de panică. 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI