Fetiţă de 3 ani, muşcată de faţă de un câine maidanez, în Snagov. Copila a fost operată de urgenţă la Bucureşti

Continuă atacurile câinilor fără stăpân. După ce doi copii au fost muşcaţi de câini în Bucureşti şi Suceava, zilele trecute, o fetiţă de doar 3 ani a fost atacat luni seară de un maidanez în Snagov, județul Ilfov. Polițiștii au deschis un dosar penal. 

Comuna care, în 10 ani, a transformat un câmp de porumb într-un complex rezidenţial. Oamenii şi-au făcut vile până şi pe şosea 

Potrivit IPJ Ilfov, polițiștii din Snagov au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că luni, în jurul orei 19:00, în timp ce se afla pe strada Intrarea Dealul Morii, un copil a fost mușcat de un câine maidanez. 

Copilul muşcat de câine a fost operat de urgenţă 

La fața locului s-au deplasat polițiștii din Snagov care au sesizat autoritățile locale din Gruiu pentru a interveni în zonă. De asemenea, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a transportat victima la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. 

Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii Observator, copilul, o fetiţă de 3 ani, a suferit multiple mușcături la față. A fost operată în urgență, fiind în prezent stabilă, internată pe secția de chirurgie plastică a Spitalului Grigore Alexandrescu. 

Polițiștii fac verificări pentru a stabili dacă respectivul câine are vreun deținător, până la acest moment stabilindu-se ca acesta este fără stapân. A fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane. 

Doi copii au căzut pradă câinilor maidanezi 

Recent, doi copii au căzut pradă câinilor maidanezi. La Suceava, un băieţel de 8 ani a fost muşcat de mâini de animalul care, spun autorităţile, ar fi fost abandonat de stăpânul care locuia în Botoşani. Iar în Bucureşti, un alt copil, cu doar un an mai mare, a fost atacat de un patruped ieşit dintr-o curte. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI