Ali Anter, „cel mai bătrân bărbat din lume”, a murit la vârsta de 140 de ani. Operația care i-a fost fatală

Ali Anter, despre care se credea că este cel mai bătrân bărbat din Yemen și din lume, a murit la vârsta de 140 de ani. 

 Bătrânul a încetat din viață după o operație eșuată, prin care s-a încercat eliminarea excrescențelor noduroase, asemănătoare unor coarne, pe care acesta le avea, informează Mirror. 

Ali Anter ar fi murit la trei zile după apariția unui videoclip în care un individ, care nu era specialist, a încercat să taie coarnele bătrânului cu un instrument încins. 

Un membru al familiei lui Ali Anter a afirmat că acesta a murit din cauza deteriorării sănătății sale fizice și mentale. 

Totuși, ruda bătrânului a precizat că „modul primitiv” în care a fost efectuată amputarea coarnelor ar fi putut grăbi moartea acestuia. 

Conform ziarului yemenit Aden al-Ghad, lui Ali, care era poreclit „Cel cu două coarne”, i-au apărut acele coarne pe ambele părți ale frunții după ce a împlinit vârsta de 100 de ani. 

Pe măsură ce a crescut, unul dintre acestea s-a ondulat precum cornul de capră. 

Presa locală relatează că Ali a fost lucid, cu o memorie bună, până în jurul anului 2017, când starea lui de sănătate a început să se deterioreze. 

Din câte se pare, bătrânul avea peste 70 de nepoți. 

Vârsta lui Ali Anter nu a fost recunoscută oficial niciodată. Astfel, cel mai în vârstă bărbat aflat în viață este Juan Vicente Pérez, din Venezuela, în vârstă de 113 ani și 293 de zile. 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI