Scene sexuale explicite filmate într-o sală de jocuri din Pitești. O femeie și un bărbat au fost reținuți

Un bărbat şi o femeie, în vârstă de 33 de ani, au fost reţinuţi de poliţiştii argeşeni după ce s-au dezbrăcat parţial şi au făcut acte sexuale explicite în incinta unei săli de jocuri de noroc din municipiul Piteşti.

Imaginile care au ajuns la poliţiştii piteşteni au fost filmate la sfârşitul lunii februarie, într-o sală de jocuri din Piteşti, iar după ce au văzut filmuleţele în care cei doi mimează şi apoi se dezbracă parţial, făcând acte sexuale explicite în mijlocul celor prezenţi în sală, poliţiştii s-au autosesizat, conform news.ro.

Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti i-au identificat pe cei doi protagonişti, fiind vorba despre un bărbat de 33 de ani, din Coloneşti, judeţul Olt, şi o femeie de 33 de ani, din Piteşti.

”La data de 14 martie a.c., după administrarea probatoriului, cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au transmis, miercuri, oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Poliţiştii fac în continuare verificări pentru stabilirea răspunderii persoanei juridice şi sancţionarea firmei care operează sala de jocuri.

”De asemenea, documente în cauză vor fi comunicate instituţiilor abilitate, în vederea dispunerii măsurilor în consecinţă privind activitatea societăţii în incinta căreia s-a petrecut evenimentul”, a precizat Poliţia.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI