Mai mulţi copii au ajuns la spital după ce un tânăr a dat cu spray lacrimogen, într-un autobuz din Iaşi, din greşeală

Un tânăr a pulverizat spray lacrimogen, ieri dimineaţă, din greşeală, într-un autobuz din Iaşi, în care se aflau mai mulţi copii. Şoferul a sunat la poliţie. 

Mai mulți copii din Iaşi au ajuns ieri dimineaţă la spital, după ce un tânăr a pulverizat spray lacrimogen, din greșeală în autobuzul 23, pe traseul Miroslava-Iași. 

Din primele informații, șoferul autobuzului a sunat la poliție, în urma incidentului. Deşi, spray-ul s-a descărcat accidental, tânărul s-a ales cu amendă, susţin poliţiştii. 

„Astăzi, la data de 06 martie a.c., polițiștii Secției nr. 6 Poliție Iași au fost sesizați cu privire la faptul că într-un mijloc de transport în comun a fost folosit un spray iritant lacrimogen. Din verificările efectuate, a rezultat faptul că un tânăr avea asupra sa un spray iritant lacrimogen care s-ar fi descărcat accidental. 

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, conform Legii nr. 61/1991, iar verificările continuă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Iași, potrivit bzi.ro. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI